About

1245268918_256

Това е блог страницата на tin4e. Тази страница има за цел да изразява мнението единствено на автора т.е. мен, и не цели да обиди или създаде неудобство на никой друг. tin4e-blog е средно непосещаем блог, винаги е бил около номер 100 в класациите. tin4e-blog e блог за много неща, книги, екология, животни, природа, снимки, фотография, пътувания, интернет – всичко, което може да се очаква от един личен блог. tin4e-blog е на повече от две години, време в което авторът споделя лично мнение и мисли за нещата от света

Начините да са се свържете с мен са посочени на страницата за контакти или  Книгата за гости

Enjoy this blog

Някои неща за:

1. Текстовете се публикуват по условията на Creative Commons

2. Снимките и картинките са или собственост на авторът, или са с авторски права. В случаите, когато снимките са мои се разпространяват под Creative Commons. Снимки, графики, картинки и други подобни с авторски права са с посочени автори и са собственост на авторите си. Тук те се използват без комерсиална цел и с леко смигване относно правата им. Третият вид са графики с неустановен автор обикалящи и из Интернет и намерили място и в този блог.

3.Ако искате да използвате материали от блогът, ползвайте, но посочете условията на разпространение, и ще бъде учтиво да посочите авторът, т.е мен. А, ако Ви се прииска може и да драснете някой ред, за да ме уведомите по e-mail.

4. За правописните грешки: Знам, че тук понякога ще срещнете, но  когато искам да каже нещо, а нямам време допускам грешки, понякога пиша късно вечерта, а понякога рано сутринта, спи ми се и не доглеждам, а понякога имам 15 минути в почивката да драсна някой ред. Не бъдете много критични в това отношение. Правописът не е от силните ми качества.

4 коментара

  1. 🙂

  2. hi 🙂

  3. hi Filip 🙂

  4. ^^^
    горе – live a comment -> leave a comment
    🙂

Коментарите са изключени.

%d блогъра харесват това: